.

Els assistents a la reunió celebrada avui a Reus

Els assistents a la reunió celebrada avui a Reus

L’organització dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 i l’Ajuntament de Reus han mantingut una nova reunió de treball en el marc de les trobades periòdiques de coordinació i seguiment dels projectes d’adequació i reforma de les instal·lacions esportives dels Jocs a les diferents seus. El Pavelló Olímpic Municipal de Reus serà seu de gimnàstica artística mentre que l’Estadi Municipal acollirà la competició de futbol. Les obres d’ambdues instal·lacions avancen segons el calendari previst.

A la reunió hi ha assistit el coordinador general dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor; acompanyat pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Jordi Cervera; el gerent de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure, Jordi Bros; el director d’Esports dels Jocs, Ramon Cuadrat; el responsable de Relacions Institucionals locals, José Juan Acero; el director corporatiu dels Jocs Mediterranis; Vicente Javaloyes; i altres tècnics municipals.

El coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor, ha agraït la implicació de l’Ajuntament de Reus i ha afegit que “és un luxe per nosaltres poder comptar amb un company de viatge com la ciutat de Reus, municipi amb una dilatada experiència en organització de grans esdeveniments esportius i que de ben segur contribuirà a fer entre tots uns grans Jocs Mediterranis”.

D’altra banda, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Jordi Cervera; ha destacat la seva satisfacció per la trobada i ha afegit que “aquestes reunions aporten molt de valor afegit a tota la feina vinculada als Jocs que s’està realitzant. Hem treballat temes relatius a voluntaris, patrocinis i seguiment de les obres i estem molt animats per la il·lusió i treball que estem fent dia a dia”.

Termini previst

Durant la reunió s’han tractat temes operatius vinculats a l’organització dels Jocs i la posada a punt de les instal·lacions. Les obres del Pavelló Olímpic Municipal i de l’Estadi Municipal avancen segons el calendari previst i es preveu que estiguin finalitzades al mes d’abril de 2017.

Recordar que els treballs al Pavelló Olímpic van començar a principis de setembre i consten principalment de la reforma integral dels vestidors i la impermeabilització de la coberta. D’altra banda, a l’Estadi Municipal s’hi milloraran les graderies, s’eliminaran les barreres arquitectòniques, es crearan nous serves i s’ampliarà l’espai per a mitjans de comunicació.

/* JS para menú plegable móvil Divi */