.

Un moment de la jornada inaugural

Un moment de la jornada inaugural

La XV Jornada Gresol tracta avui a l’Hotel Gran Palas de La Pineda els reptes i les previsions econòmiques que tenen les empreses a curt i mitjà termini, així com la necessitat d’adaptació que tenen a les noves tecnologies digitals.

La XV Jornada Gresol, però, també analitza altres temes com el tipus de màrqueting que s’imposarà en un futur no tant llunyà i com es podrà enfortir el turisme, un dels sectors amb més transcendència a les nostres comarques. Ha estat durant el debat centrat en el turisme quan s’ha dut a terme la presentació de Ferrari Land, el gran projecte de Port Aventura World, l’únic parc que Ferrari tindrà a Europa i el segon a nivell mundial.

Enguany, la Jornada Gresol incorpora una novetat important que facilita la participació activa de tots els assistents a la trobada. Per primer cop s’utilitza l’aplicació PowerVote que consisteix en què tothom que assisteix a la Jornada pot contestar unes preguntes relacionades amb tot el que s’exposa mitjançant un comandament a distància. Immediatament després que es dona la resposta es projecten les valoracions dels assistents. Aquesta tecnologia permet que es creïn nous debats resultants de les opinions de les persones inscrites.
La XV Jornada Gresol l’han inaugurat el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré i el president de la Fundació Gresol, Julián Mollà Rudiez.

El programa de la Jornada es divideix en quatre blocs amb ponents de rellevant prestigi com el catedràtic d’Economia de la Universitat Pompeu Fabra, Dr. Andreu Mas-Colell; el director general de CIRSA i expresident de General Electric Europa, Joaquim Agut; la directora general de BBVA España, Cristina de Parias; un dels socis de PwC, Juan Bautista Álvarez; la investigadora a DataPopAlliance, Nuria Oliver; el CEO de McCann WG Barcelona, Enric Jové; el responsable a Espanya i Portugal de Google Marketing Solutions, José Luis Pulpón; el director de continguts de lavanguardia.com, Jordi Juan; el professor de màrqueting d’IESE Business School, Pablo Foncillas; el director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono i la directora de Serveis Centrals de Port Aventura, Concepción Fernández.

La Jornada Gresol, que enguany arriba a la XV edició, s’ha convertit en una trobada empresarial de referència a les nostres comarques avalada pel gran prestigi i important curriculum de tots els ponents. També hem de fer esment que un dels valors de les Jornades Gresol és la possibilitat que tenen els empresaris de fer networking, imprescindible actualment per tirar endavant noves iniciatives i nous projectes.