.

Unes 400 persones han tallat les vies de tren a Reus. Foto: Joan Gomis

Diverses carreteres catalanes s’han tornat a veure afectades aquest divendres a la tarda per manifestacions contra l’empresonament dels consellers, destituïts pel govern espanyol.

Segons el Servei Català de Trànsit, les vies afectades poc abans de dos quarts de set de la tarda són la C-25 a Vic per una marxa lenta en sentit nord entre els quilòmetres 178 i 180 on se circula amb retencions, la C-17 també a Vic per una marxa lenta en els dos sentits de la marxa del quilòmetre 52 al 67, amb congestió de vehicles, la C-16 on s’hi alternen les marxes lentes a Navàs i els talls de carretera a Berga, que també provoquen cues, la N-II que està tallada des de poc després de dos quarts de tres del migdia al Masnou per una altra mobilització, l’N-240 tallada a Montblanc en els dos sentits per una manifestació i l’N-420 que també presenta un tall a Marçà per una altra manifestació.

D’altra banda, una manifestació també ha obligat a tallar les vies del tren a l’estació de Reus a partir de les 18.10 hores, segons ha indicat Renfe. Unes 200 persones es concentren a les vies en aquests moments. També, anteriorment, una protesta ha fet tallar les vies a l’estació de Girona durant més d’una hora, entre les 15.15 hores i les 16.22 hores.