.

La parada muntada a Rambla Nova

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya a Tarragona, han sortit al carrer avui dia de la constitució espanyola per tal de mostrar el seu rebuig al contingut i a la interpretació del text, instal·lant una parada a Rambla Nova.

Les JERC han fet públic un manifest en el que mostren el seu rebuig a la Constitució Espanyola: “Estem totalment en contra d’un text que bloqueja les reivindicacions socials i nacionals del nostre país”, afirmen. Aquesta Constitució “ens ha estat imposada: la nostra generació mai ha pogut dir-hi la seva! No volem una constitució que no reconeix el dret a l’autodeterminació de les nacions, que castiga la llengua catalana i que ens obliga a mantenir un règim monàrquic”.

També han mostrat contraris a interpretació política que l’Estat fa de la Constitució. “Els partits majoritaris i els màxims poders judicials poden interpretar al seu gust el text; fins al punt que els posicionaments varien depenent de si els seus membres són progressistes o conservadors”, afirma el manifest.

/* JS para menú plegable móvil Divi */