.

L'equip infantil del CA Tarragona queda en 9a posició a Sabadell i Antonio Ramos 16è a la Pineda

L'equip infantil del CA Tarragona queda en 9a posició a Sabadell i Antonio Ramos 16è a la Pineda

L’equip femení infantil del Club Atletisme Tarragona va finalitzar en novena posició del Campionat de Catalunya de clubs de pista coberta, disputat aquest dissabte a Sabadell en el transcurs d’una jornada en la què les liles van fer vibrar els nombrosos acompanyants que es van desplaçar a la capital vallesana.

La jornada va començar d’allò més bé per les tarragonines, ja que Montse Montañés s’imposava en el llançament de pes per un ajustat marge de 5 centímetres, en aconseguir un millor llançament de 10.38 metres en el darrer intent. Simultàniament Berta Sánchez era tercera en el salt amb perxa, amb un millor salt de 1,80 metres, i quedava molt a prop de passar els 2 metres en un tercer intent molt ajustat, que demostra que és una alçada a l’abast de l’atleta de Vilaseca.

En el triple salt, Paula Rovira aconseguia un millor salt de 7.75 metres i mostrava un gran marge de progressió en aquesta prova. Mentre tant, Mar Vázquez finalitzava cinquena en els 60 metres tanques, aconseguint rebaixar la seva marca personal fins a 11.48 segons.

Una altra debutant amb l’equip, Nina Macías finalitzava novena en els 60 metres llisos, amb un temps de 9.27 segons, marca personal. Id+entica posició assolida per Marta Ros en els 600 metres llisos, amb un excel.lent registre de 2.02.06 (marca personal) i demostrant que els problemes físics de principi de temporada ja estan feliçment superats.

Laura Mascarell es buidava a la pista per aconseguir una treballada vuitena posició final en la prova dels 2.000 metres marxa, amb un gran temps de 13.57.04, mateixa posició assolida per Sira Bo en els 2.000 metres llisos marcats pels constants canvis de ritme de les atletes, que van endurir encara més la prova. Bo finalitzava amb un magnífic temps de 7.49.89.

Les proves de salts reportaven un bon grapat de punts a l’equip tarragoní. Inés Delgado completava un excel.lent concurs en el salt d’alçada, aconseguint un millor salt de 1.30 metres (marca personal) i acabava en tercera posició ex-aequo amb l’atleta del Nou Barris. En el salt de llargada, Carla Berenguel millorava la seva marca a cada intent, fins acabar cinquena amb un gran salt de 4.05 metres, i retornant al nivell que ja va mostrar la temporada passada.

En la prova que tancava la competició individual, els 1.000 metres Gemma Parera aconseguia un temps de 4.11.61, finalitzant en dotzena posició.. Idèntica posició assolida per l’equip de relleu, integrat per Paula Rovira, Maria Falcó, Berta Pardines i Carla Berenguel, que finalitzava la prova amb un temps de 2.17.76, millorant amb més d’un segon la marca assolida fa quinze dies a l’aire lliure.

L’equip tarragoní, entrenat per Bernat Rocamora i assistit dissabte per José Miguel Martín, finalitzà la competició en novena posició, amb un total de 69 punts, en el que constitueix el debut d’un equip del CAT en una competició per equips infantils en pista coberta, fruit de l’excel.lent treball de l’Escola del CAT. La victòria era per l’ISS Hospitalet amb 100 punts.

També a Sabadell l’Escola CAT mostrava els seus progressos en categoria cadet, ja que presentava equip masculí i femení a les eliminatòries del relleu 4×200 cadet, dirigits per Ferran Tortosa.

L’equip de nois, integrat per Gerard Parera, Dídac Alonso, Josep Milla i Javier Almale deixava una gran impressió per finalitzar tercers de la seva sèrie, amb  un temps de 1.53.51. L’equip de noies demostrava també un gran nivell, afrontant la primera sèrie amb rivals de gran entitat. Mireia López, Alícia Vázquez, Nerea Lago i Helena Montserrat ratllaven a un gran nivell per finalitzar sisenes amb un excel.lent registre de 1.57.27. Cap dels dos equips aconseguia el pas a la final, a la que només accedien els sis millors equips de cada categoria, en una competició molt exigent, però deixaven mostra del seu continu progrés.

Simultàniament, en un dels controls organitzats per la Federació d’atletisme de la demarcació, que va tenir lloc dissabte a Valls, l’atleta del CAT Adolf Milla acoinseguia l amarca mínima per participar en el Campionat d’Espanya juvenil indoor en la prova dels 200 metres, en parar el rellotge amb una excepcional marca de 23.40.

Ja per la tarda, alguns atletes del CAT s’apropaven a Sabadell per prendre part en un control absolut, per tal de millorar les seves marques. A destacar la bona cursa d’Adolf Milla en els 60 metres llisos, amb una marca 7.45, demostrant que ja estava recuperat de l’esfor´realitzat a Valls. També Mireia López assolia una gran marca de 4.73 en el salt de llargada, que representa nova marca personal, mentre que Andrea López finalitzava els 60 metres llisos amb un bon tempps de 8.89 segons.

Antonio Ramos finalitza setzè a la Pineda

Disputada aquest diumenge la 3ª Cursa La Pineda Platja, en la modalitat de 10 km, en la què l’atleta del Club Atletisme Tarragona Antonio Ramos Alfonso arribava 16è de la general i 6è de la seva categoria (M-40). Gran cursa de l’Antonio que ha sabut controlar en tot moment el ritme arribant a meta en 36’23’’, això és a 3’38’’ el km.

El guanyador de la Cursa ha estat Otmaine Btaimi, que ha aturat el crono al cap de 31’16”.