.

.

TOTS 21


Imatge de festes a El Morell. Foto: Cedida

Imatge de festes a El Morell. Foto: Cedida

El ‘Programa per al foment de les festes de carrer’, que l’Ajuntament del Morell va impulsar aquesta passada primavera, comença a consolidar entre els veïns i veïnes del municipi una iniciativa que tenia per objectiu recuperar una tradició que, anys enrere, tenia una gran força als carrers del municipi.

En aquest sentit, la proposta creada per la regidoria de Cultura, Festes i Joventut va veure la llum el passat 23 de maig, sota el títol ‘El teu carrer vol festa’ i ja ha trobat resposta en diferents organitzacions veïnals que han volgut celebrar la festa del seu
carrer.

En aquest marc, la darrera celebració que ha tingut lloc ha estat la de l carrer de Sant Antoni. Dissabte passat, fins a 93 veïns i veïnes d’aquest carrer van gaudir d’unes celebracions que van incloure el sopar popular, amenitzat amb música en directe i el posterior ball popular, en una festa que es va allargar fins ben entrada la matinada.

D’altra banda, el proper dissabte 3 de setembre serà el torn per als carrers Catalunya, Sant Plàcid i Sant Isidre. Aquesta celebració tindrà un preu d’assistència simbòlic de només 1 euro, que servirà per sufragar la decoració del carrer i el gelat de les postres.

Els assistents podran gaudir dels diferents actes previstos durant tota la tarda i fins ben entrada la matinada, en una celebració que s’estendrà des de la cantonada del carrer Sant Plàcid fins a la Plaça de l’Estació o Rambla Joan Maragall.

A través del ‘Programa per al foment de les festes de carrer’, l’Ajuntament morellenc col·labora en l’organització d’aquests esdeveniments propulsors de la cohesió social, i ho fa a través de la subvenció parcial de les despeses que la festa pugui ocasionar en matèria de lloguer de cadires i taules, serveis portàtils i animació musical.