.

Alejandro Blanco, president del COE, amb Ramon Cuadrat i altres membres federatius

Les federacions esportives espanyoles treballaran conjuntament amb l’organització de Tarragona 2017. La seu del Comitè Olímpic Espanyol ha acollit avui una reunió entre l’organització de Tarragona 2017 i representants de les diferents federacions esportives participants als Jocs Mediterranis.

A la trobada hi ha assistit el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco; acompanyat pel secretari general del COE i president de la Comissió Tècnica del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, Victor Sánchez. Per la seva banda, la delegació tarragonina ha estat encapçalada pel director general dels Jocs, Ramon Cuadrat; acompanyat per la responsable de Voluntariat i Esports, Bito Fuster; i el responsable d’Operacions i Serveis, Ramon Pallejà.

Durant la reunió s’ha fet una exposició del projecte de Tarragona 2017 així com de l’anella mediterrània, el calendari de competició i el programa de voluntariat, entre altres. El director general de Tarragona 2017, Ramon Cuadrat, ha destacat que “des de l’organització dels Jocs hem manifestat a les federacions que un dels nostres objectius és que totes les competicions dels Jocs siguin de màxim nivell i puguin competir els millors esportistes. En aquest sentit, hem demanat a les federacions que marquin al seu calendari esportiu la cita del 2017”.

La delegació tarragonina també ha sol·licitat a les federacions que col·laborin directament en la promoció de cada esport a les diferents seus dels Jocs i que donin suport en l’homologació de material i designació de jutges i àrbitres. “També hem acordat que cada federació designi un tècnic que mantingui una relació directa amb nosaltres i puguem treballar conjuntament en la planificació de la logística de les diferents disciplines esportives. Estem molt satisfets de la trobada ja que a partir d’ara seguirem treballant tots en la mateixa línia d’una forma més àgil”, ha conclòs Ramon Cuadrat.

A la reunió d’avui hi ha assistit presidents de les federacions espanyoles com les de natació, handbol, vela, golf, lluita, halterofília, tenis de taula, piragüisme, voleibol, bàdminton, atletisme i triatló, així com representants de federacions de tir olímpic, taekwondo, ciclisme, judo o hípica, entre altres.