.

L’historiador cambrilenc Ignasi Martí i la il·lustradora Laia Ferraté són els autors d’aquest conte que té l’objectiu de ser una eina de divulgació del passat local

El llibre, impulsat des de Revista Cambrils, ha comptat amb el suport del departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils i el Museu d’Història

 El departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils posa a disposició de tot l’alumnat de cinquè de primària dels centres educatius cambrilencs el taller “El quadern de l’avi. Petita història il·lustrada de Cambrils”. A través d’una sessió d’una hora, els autors del llibre “El quadern de l’avi”, presentaran a l’alumnat diferents aspectes del conte per tal que l’alumnat pugui exposar els seus dubtes, i més tard, proposaran diferents activitats de treball cooperatiu per tal que l’alumnat s’involucri de forma més directa en la història.

Les sessions es realitzen els divendres del mes d’octubre i de novembre i els centres escolars interessats s’hi poden acollir trucant al departament de cultura de l’Ajuntament de Cambrils, al 977 36 84 84.

De moment, l’ajuntament de Cambrils ja ha fet arribar a tot l’alumnat de cinquè de primària un exemplar del llibre “El quadern de l’avi”.

Una història de Cambrils il·lustrada

Cambrils disposa d’una nova història il·lustrada adreçada al públic infantil i juvenil. Es tracta de “El quadern de l’avi”, un llibre escrit per l’historiador cambrilenc Ignasi Martí i la il·lustradora Laia Ferraté, que té l’objectiu d’esdevenir una eina de divulgació de la història del municipi pensada per al públic infantil, amb la intenció alhora de fomentar la identitat cambrilenca i conscienciar sobre el patrimoni col·lectiu.

A través de la Camí, una nena cambrilenca de deu anys que es trasllada al pis dels avis al Barri Antic de Cambrils, on troba un quadern amb un recull inacabat de diferents episodis de la història de Cambrils.

El llibre, impulsat des de Revista Cambrils, ha comptat amb el suport del departament de cultura de l’Ajuntament de Cambrils i el Museu d’Història de Cambrils.