.

.

TOTS 21


Des d’avui dilluns 12 de novembre de 2018 i fins el proper dimecres tindran lloc a l’escola Les Eres de Creixell les jornades d’Educació Vial a l’Escola. Els alumnes de Primària, des de primer curs fins a sisé, practicaran la seguretat viària fent un circuit al pati de l’escola en què exerceixen de ciclistes i vianants. Avui han començat aquestes jornades els alumnes de quart de Primària.

L’activitat s’ha iniciat amb una classe teòrica sobre la circulació viària i els senyals de trànsit. Seguidament, els nens i nenes han participat en una activitat a través de la qual han posat en pràctica diferents normes i consells sobre la seguretat viària.

Així doncs, els nens i nenes han exercit de ciclistes i també de vianants, en un circuit que s’ha muntat al pati de l’escola, on han pogut posar en pràctica tot allò que havien estat treballant prèviament els alumnes per fomentar la conscienciació i el respecte sobre el món de la circulació. Han utilitzat les bicicletes i també els cascs i les armilles reflectants.

Es tracta d’una activitat que es realitza cada any a l’Escola Les Eres de Creixell i que està promoguda des del Consell Comarcal del Tarragonès i el Servei Català del Trànsit de la Generalitat de Catalunya.