.

.

TOTS 21


El 12è Sopar de dones va incloure la lectura del Manifest de la dona, en un acte que va reunir fins a 260 assistents

El 12è Sopar de dones va incloure la lectura del Manifest de la dona, en un acte que va reunir fins a 260 assistents

La Pobla de Mafumetva tancar ahir la Setmana de la Dona, una proposta arrelada al municipi i que, any rere any, permet a les dones pobletanes gaudir de diferents propostes especialment pensades per a elles, tot i que també obertes a la participació masculina.En aquest marc, la Setmana de la Dona de La Pobla de Mafumet ha comptat amb un programa d’actes integrat per set propostes per a les dones pobletanes, i també per als homes, ja que la gran majoria de la programació ha estatoberta també a la participació masculina, amb l’única excepció del Sopar de dones, que va tenir lloc dissabte al vespre i que va reunir fins a 260 pobletanes al Pavelló Esportiu Municipal.

La trobada va donar inici amb la lectura del Manifest de la dona, a càrrec de la regidora municipal de Joventut, Esports i Medi Ambient, Estefania Serrano. Durant el seu parlament, va destacarque “les dones, definitivament, hem alçat la veu per reclamar la igualtat que mereixem i per la qual han lluitat tantes i tantes dones arreu del món”.En aquest sentit, va reclamar que “les dones volem una societat igualitària, justa, rica, equilibrada, integradora i lliure de violències masclistes”.

Així mateix, Estefanía Serrano també va apuntar que, a nivell municipal,“des de l’Ajuntament seguim i seguirem treballant per mantenir una justa igualtat de drets i deures entre homes i dones. Perquè tots i totes fem La Pobla, i a tots i a totes ens pertoca seguir treballant per garantir el futur del nostre municipi i dels seus habitants. No en va, també cal recordar que el nostre municipi compta amb quatre dones regidores i amb una àmplia majoria de dones als diferents departaments de la nostra administració local”, va recordar.Seguidament va donar inici el Sopar de dones, que més enllà de la trobada gastronòmica va oferir una divertida i animada vetllada a les 260 dones que s’hi van donar cita i que, gràcies a la discoteca mòbil, van poder divertir-­se i ballar fins ben entrada la matinada.

D’altra banda, la programació de la Setmana de la Dona 2019 va incloure també activitats de caire esportiu, com ara una master class de zumba, organitzada per l’Associació Familiar Més 30i que va reunir 43 participants al PavellóEsportiu Municipal.La saluti el benestar personal van seguir centrant l’atenció del programa d’actes, amb elstallersde risoteràpia i de “Mindfulness, entrenament de l’atenció”.

Ambdues activitats van tenir lloc a la sala polivalent del Pavelló.Igualment destinat a la salut i el benestar va tenir lloc la master class de ioga “dona i família”.Així es va arribar a divendres passat, quan una trentena de pobletanes van viatjar fins a Barcelonaper acudir al Teatre Borràs, on van riure de valent amb la comèdia teatral “Pel davant… i pel darrera”, una comèdia versionada per Paco Mir, que compta sobre l’escenari amb artistes com Lloll Bertran, Agnès Busquets, Jordi Díaz o Carme Pla, entre d’altres, i que garanteix les rialles.

Aquest divendres, el darrer acte

Finalment, la Setmana de la Dona viurà un darrer acte aquest proper divendres, 15 de març, amb la master class de balls en línia que ofereix l’Associació de Dones de La Pobla de Mafumet. Aquesta sessió tindrà lloc al Pavelló Esportiu Municipal, a les 19.30 hores, i servirà com a cloenda de l’edició 2019 de la Setmana de la Dona que, com en edicions anteriors, aposta per la integració i la igualtat obrint la pràctica totalitat de la seva programació a la participació també dels homes de La Pobla.

 

El 12è Sopar de dones va incloure la lectura del Manifest de la dona, en un acte que va reunir fins a 260 assistents

El 12è Sopar de dones va incloure la lectura del Manifest de la dona, en un acte que va reunir fins a 260 assistents