.

MARIN ENCE PEIXEGALEGO 81 – CB TARRAGONA 66

IMG_1521-e1446926302546-690x377

El CBT ha caigut a la pista del Marin amb un marcador més contundent que la diferència real que existeix entre els dos equips.

Els blaus arribaven al partit després d’una setmana marcada per la lesió de llarga durada de Dani Martínez que ha obligat al jugador tarragoní a oblidar-se del que queda de temporada.

Els de Berni Àlvarez van començar endollats en el partit i de fet van tancar el primer quart per davant en el marcador.

Durant el segon quart, Berni degut a la baixa de David Fernández es va veure obligat a buscar una solució d’urgència per donar descans a Fernando Boada, que havia d’assumir pràcticament tota la responsabilitat de la direcció de joc.

Durant uns minuts va ser Marc Giménez qui va assumir la direcció del joc. Però un nou contratemps va aparèixer. En una acció defensiva del l’equip local, jugant al limit de la falta i inclòs de l’agressió, van donar-li un cop a la cella del jugador de Cambrils que es va veure obligat a deixar la pista, per ser atès pels serveis mèdics.

El segon quart i ja amb un difícil trencaclosques per Berni, els gallecs van deixar un parcial de 23 a 13 i van encarrilar el partit.

Fernando Boada va tornar a la direcció de joc, però els jugadors de Berni passaven els pitjors minuts. Berni es veia obligat a demanar dos temps morts pràcticament seguits. Va posar l’equip en zona per intentar canviar les dinàmiques, però res va funcionar. Els locals van aprofitar aquest minuts per arribar al descans amb 41-34 al electrònic.

El CBT va intentar perdre la cara a un partit que va veure com poc a poc s’anava escapant.