.

 

Cartell de la campanya solidària

Cartell de la campanya solidària

El Col·legi Aura, amb la col·laboració de la Asociación Española contra el Cáncer (Aecc), organitza per aquest dimecres 19 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, una jornada per despertar l’esperit més solidari de les alumnes i professorat del centre ubicat a la Canonja.

La jornada començarà a les 11.20 h. amb un gran llaç que faran les alumnes de tota l’escola a la pista poliesportiva amb globus de color rosa. Tot seguit es farà la lectura del manifest “Aura se suma al rosa” en els tres idiomes curriculars del col·legi (català, castellà i anglès).

A les 12 del migdia, convertirem el saló d’actes de l’escola amb una improvisada perruqueria on es realitzarà l’acte més important de la jornada que serà el tall de cabell solidari. La finalitat d’aquesta iniciativa solidària és recaptar cabell natural per a fabricar perruques per a dones i nenes en tractament de quimioteràpia que ho puguin necessitar. Per tal de poder dur a terme aquesta iniciativa comptem amb la col·laboració de la perruqueria Cotano de Reus que s’ofereix a tallar el cabell de forma totalment gratuïta a les alumnes que així ho decideixin.

A les 4 de la tarda, la doctora Isabel Sabaté oferirà una xerrada a mares, professores i antigues alumnes sota el títol “Prevenim entre totes”.

La jornada també compta amb la col·laboració de la Fundació Impuls, Signo i Gimnàstic de Tarragona.