.

Instantània dels guanyadors. Foto: Golf Costa Daurada

L’Equip Sènior Masculí de Tennis del Golf Costa Daurada s’ha proclamat per primera vegada a la seva història campió de Catalunya per Equips de la Divisió 2, un premi superlatiu per a l’equip capitanejat per Mario Toribio que posa de relleu la gran temporada que han realitzat i que es converteix en el primer gran trofeu a les vitrines del Club.

Un moment històric per als jugadors de casa que han regnat amb mà de ferro durant tot el campionat, després de superar els quatre enfrontaments a les rondes classificatòries pel títol. Especialment a la final davant del cap de sèrie número 1 del torneig, el Club Tennis Lleida, als qui han derrotat per un contundent 4 a 1 i han aconseguit posar la cirereta del pastís.

Abans però, a les rondes prèvies havien superat al Club Tennis Hospitalet B, als vuitens de final, per un resultat final de 5 a 0, als quarts de final enfront de l’equip barceloní del Set Ball Club de Tennis per 3 a 4; i a les semifinals per un ajustat 4 a 3, decidit al partit de dobles decisiu davant del Club Tennis Sabadell.

Una alegria doble després de l’ascens directe de categoria a la Divisió 1 del Tennis Català.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */