.

Equip júnior femení

Equip júnior femení del CTT

L’equip júnior femení del Club Tennis Tarragona es va proclamar aquest diumenge sotscampió de Catalunya de la categoria argent. Les tarragonines van perdre a la final per 4 a 0 contra el Sanchez-Casals però mantenen opcions d’ascendir a la màxima categoria el tennis català, la d’Or, en l’eliminatòria que hauran de jugar el proper 8 de febrer.

El CT Tarragona, que havia guanyat dissabte per 3 a 1 contra el CT Belulla en semifinals, està integrat per Anna Daniel, Claudia Bartolomé, Inés Calderón i Mariona Pérez. Els equips alevins del club també s’han assegurat la permanència Or en el Campionat de Catalunya. El femení, gràcies a la seva victòria de dissabte contra el Montblanc per 4-0. L’equip està format per Anna Domingo, Sofi Reutchii, Claudia Muñoz i Martina Clarke. La derrota per 3-1 diumenge a les pistes del Monterols li impedeix avançar rondes.

L’equip masculí, mentretant, s’assegurava la salvació en guanyar diumenge per 4-3 al CT Vic. Dissabte havia perdut per 4 a 1 en primera ronda contra el CN San Cugat. Van jugar Arjun Rodríguez, Oriol Bergadà, Marc Boada, Pau Vidal i Marcos Berenguer. Pel que fa a l’equip de +45 masculí del CT Tarragona també va entrar en joc al Campionat de Catalunya, en el seu cas davant el CT Lleida, al que va guanyar per 5-0. Van formar l’equip Miquel Puigdevall, Carles López, Eusebi Alcaine Carlos Docampo i Xavier Rodríguez.