.

imatge (2)

El grup de monitors i els nens del Casal Xic’S s’han volgut sumar a la causa impulsada per la família de la Laia Recasens, una nena de 10 anys que pateix meningoencefalitis i que participa del casal d’estiu. Per tal de poder recaptar fons que permetin a la Laia seguir un tractament a Galícia s’han proposat diverses accions que han sorgit des del propi equip del casal. La creació d’un vídeo de sensibilització o la elaboració de diverses manualitats per aconseguir donacions, són algunes de les accions que es duran a terme per donar recolzament a la causa. Així doncs l’equip de casal mostra la seva sensibilitat i solidaritat de forma entusiasta amb la seva implicació en un projecte que pot ajudar a la Laia Recasens en el tractament de la seva malaltia.

Una festa conjunta

A més, els casals d’estiu que organitza l’Ajuntament de Salou des de les regidories d’infància, Benestar Social i Esports s’uniran el proper divendres 2 de setembre en una gran festa que posarà el punt i final a les activitats d’estiu de la forma més divertida i engrescadora.

Aquesta festa, que tindrà lloc a l’Escola Europa el divendres 2 de setembre, comptarà amb inflables, música, festa de l’escuma i refrescs a més d’una espectacular “Festa Holly” on els nens i nenes amb els seus monitors podran experimentar amb la pols de colors a ritme de la música. L’acte està previst a les 11h i serà només pels infants, els quals estaran acompanyats per l’equip de monitors.