.

Cartell anunciant l’encesa de Nadal

L’acte d’encesa de les llums de Nadal donarà el tret de sortida el proper divendres 1 de desembre a la campanya nadalenca a Constantí, amb un acte que un any més es farà a la Plaça de les Escoles Velles.

Durant totes les festes de Nadal, la Plaça estarà guarnida amb un gran arbre de Nadal i les llums nadalenques il·luminaran les principal places i carrers del municipi.

Aquest any, a més, la Plaça de les Escoles Velles es guarnirà amb elements decoratius nadalencs que han estat elaborats durant les darreres setmanes pels nens i nenes de la Llar d’Infants municipal, i pels avis i àvies del Centre de dia.

Durant l’acte d’encesa de les llums d’aquest divendres, la Coral de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” oferirà una actuació especial basada en cançons de temàtica nadalenca. L’acte començarà a les 18 h. amb un Espectacle d’animació infantil i un Berenar Popular.

Aquest acte d’encesa de les llums marca l’inici de la campanya de Nadal a Constantí, que com cada any comptarà amb un extens programa d’activitats que s’allargaran fins el dia de Reis. Entre les activitats previstes destaquen els festivals de Nadal de les escoles, la cantada d’una Nadala conjunta entre l’Escola Municipal de Música i les escoles, el Parc infantil de Nadal, o el Sopar i gran Revetlla de Cap d’Any al Pavelló Poliesportiu, a més d’activitats organitzades per entitats i associacions.