.

.

TOTS 21


Aquetes són les cares dels candidats. Foto: Cedida

Aquetes són les cares dels candidats. Foto: Cedida

L’EINA-Esquerra Republicana d’Altafulla ha presentat la llista completa amb què concorrerà a les properes eleccions municipals del 28 de maig. Si bé ja fa dos mesos que es coneixien les 13 primeres cares, aquest dijous a la tarda han donat a conèixer qui seran les 10 persones que ocuparan les posicions suplents.
La candidatura ha buscat la transversalitati compta, per aquest motiu, amb persones de procedències diverses de l’espectre polític. Tanca la llista Josep M. Gené, qui va ser alcalde d’Altafulla pel PSC en dues etapes (1997-1999 i 2008-2010). S’hi poden trobar altres exregidors socialistes (Purificació Miró, Cristina Magriñà i Josep Muntadas), d’ERC (Josep M. Alasà) i independents (Lluís Lorenzo).
A més, l’EINA-ERC ha aconseguit incorporar persones que, més enllà de la seva filiació ideològica, els donen suport perquè consideren positiva la feina feta els 3 anys de govern i que creuen injusta la moció de censura que els republicans van patir ara fa un any. En paraules del coalcaldable Jordi Molinera: “Som una corretja de transmissió de l’Altafulla d’ahir cap a l’Altafulla del futur que volem fer”. I afegeix: “Una llista de gent honesta, enamorada del nostre poble i que posem el benestar de la ciutadania al centre de les nostres prioritats”.
Des de la formació destaquen que compten amb un equip de campanya nombrós i implicat des de fa mesos amb el projecte. Com explica la coalcaldable Alba Muntadas: “Si bé la moció de censura ens va cohesionar, la il·lusió de tornar a governar l’Ajuntament ha fet que hi hagi una gran participació i implicació, no només de la militància, sinó també de persones que van més enllà de les nostres sigles. Som un equip jove i preparat, amb ganes de tornar a governar l’Ajuntament”.