.

 Membres de la candidatura han repartit propaganda i cafè aquest matí a l’estació de tren d’Altafulla


Membres de la candidatura han repartit propaganda i cafè aquest matí a l’estació de tren d’Altafulla

L’EINA ha volgut començar la campanya de les eleccions municipals del proper 26 de maig aquest matí a l’estació de tren d’Altafulla. Diversos membres de la candidatura republicana han repartit propaganda entre els viatgers que agafaven el tren entre les set i les vuit del matí, i a més els han convidat a cafè.

Els candidats de l’EINA han repartit el número 34 de la revista L’independent, amb l’anunci de l’acte de la presentació de la llista a la contraportada. La presentació serà aquest dissabte, 11 de maig, a les 12 hores, a les Escoles Teresa Manero, l’”antiga” biblioteca.

“La gent s’ha sorprès que estiguéssim a l’estació a les set del matí, després de l’enganxada de cartells i estava encantada de poder prendre un cafè de bon matí. Però també ens feien preguntes sobre el nostre programa electoral. Diverses persones ens han mostrat la seva preocupació pel manteniment de carrers, perquè les voreres estiguin en bon estat i siguin accessibles, que de fet és un dels punts del nostre programa electoral”, explica el cap de llista de l’EINA, Jordi Molinera.

La co-alcaldable de la formació, Alba Muntadas, destaca també les ganes de vot republicà que han notat en els viatgers, no només altafullencs. “Hem notat que molta gent vol que a Altafulla hi hagi un canvi. Per això l’EINA entomem aquesta campanya electoral com la que farà realitat el canvi a Altafulla, que impulsi el moviment republicà cap al govern del poble. Estem convençuts que l’EINA és una opció guanyadora per fer realitat aquest canvi a l’Ajuntament”, afirma Muntadas, que convida a tothom a venir a l’acte de presentació de la candidatura aquest dissabte.