.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament a la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha fet entrega d’un obsequi a l’alumna guanyadora del concurs de dibuix dins el programa de les jornades d’Educació Viària.  Edna Meléndez, de 6è de Primària de l’Escola Elisabeth, ha estat la seleccionada d’entre més de 1.500 dibuixos participants en aquest curs. L’alcalde Pere Granados ha felicitat personalment a l’alumna guanyadora pel seu bon treball i l’ha animat a seguir per aquest bon camí. A més, ha assenyalat la importància de la creativitat en els nens i nenes i de l’educació viària en les escoles.

Durant el lliurament de l’obsequi, l’alumna ha estat acompanyada pels seus pares, el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González; el cap de la Policia Local de Salou, Jose Luís Gargallo, i l’agent Juan Manuel Tortosa, així com del director del centre educatiu, Enric Masià, qui ha felicitat a l’alumna pel seu bon expedient acadèmic i el seu esforç. El dibuix guanyador se centra especialment en conscienciar a la població del perillós ús dels telèfons mòbils durant la conducció i serà la portada del cartell de les jornades d’educació viària d’aquest curs 2017-18.

Ja és la 28ena edició que la Policia Local de Salou organitza aquests cursos, en concret és l’agent Juan Manuel Tortosa, qui imparteix les sessions als centres educatius on han participat un total d’uns 1.500 alumnes, entre les cinc escoles i els dos instituts municipals. El passat mes de juny es va fer una selecció dels millors dibuixos dels centres i es van exposar al passadís del Teatre Auditori de Salou. D’aquests seleccionats es va decidir el que seria el protagonista del cartell d’Educació Viària per aquest proper curs. A més, la regidoria d’Ensenyament, per premiar els joves participants, organitza un concurs on s’obsequien bicicletes i material esportiu a cada centre educatiu.