.

.

TOTS 21

L'eclèctic s'ha presentat amb la novetat principal d'una websèrie amb llengua de signes. Foto:Tarragona21

L’eclèctic s’ha presentat amb la novetat principal d’una websèrie amb llengua de signes. Foto:Tarragona21

El Festival eclèctic pica l’ullet en el seu cartell a la integració i arriba a la cinquena edició amb el lema “Enriquim l’Art”. Del 22 al 30 d’Abril es farà aquest Festival especial que treballa per les polítiques d’igualtat i com ha dit la consellera de Serveis a les Persones, Ana Santos, “Tarragona és una ciutat pionera amb un festival com aquest on miren altres poblacions”.

El Festival presenta fins a 10 propostes de companyies tarragonines, 3 de les comarques tarragonines, 7 catalanes i 2 procedents de Madrid.

En l’edició d’aquest any es faran tres matinals per remarcar la funció de sensibilització i educació que vol tenir el Festival des del seu inici.

Aquest any una de les principals novetats serà l’estrena d’una webserie que es diu “peixos” i que serà una webserie amb llengua de signes i que es presentarà el dijous 28 d’abril al campus Catalunya. La websèrie tindrà fins a nou capítols.

A més a més seguirà oberta l’aposta pel teatre amb obres com “El silenci d’Hameli” i “Picnic” que són dues de les obres que es troben a la temporada estable o el 22 d’abril, dia de la inauguració del Festival, es presentarà “El malalt imaginari” al Teatre Metropol.  La Biblioteca pública o el mateix MNAT serà altres escenaris on es podran veure obres d’aquest eclèctic.