.

La creadora de continguts Laura Zurriaga. Foto: Cedida

Després de vuit edicions de la figura del padrí del pilar caminant, amb Danae Boronat, Toni Albà, Elisabet Carnicé, Júlia Creus, Carme Forcadell, Tomàs Molina i Agnès Busquets, aquest any és el torn de la creadora de contingut i mestra de cuina catalana, Laura Zurriaga.

Coneguda com a @croquetadexocolata a les xarxes socials, aquesta gavanenca compta amb més de 120.000 seguidors entre Instagram, TikTok i Twitter, on destaca per compartir receptes ràpides i saludables de la manera més senzilla possible. A banda de la seva activitat a les xarxes socials, també ha col·laborat al programa televisiu Tot es mou, de TV3 i KidsXS, de Catalunya Ràdio.

No només es destaca pel seu talent culinari, sinó que també és una enamorada del món casteller. Des de fa una dècada en practica a la colla dels Castellers de Cornellà i, des de l’any 2022, assumeix el rol de cocap de colla.

El pròxim 24 de setembre, Laura Zurriaga acompanyarà als Xiquets del Serrallo, viurà la baixada del pilar caminant en primera persona i donarà a conèixer aquesta tradició tan tarragonina a través de les seves xarxes socials. A més, en cas que el pilar arribi a l’Ajuntament, serà una de les encarregades d’ajudar a pujar a l’enxaneta amb la faixa al balcó del consistori.

La seva dedicació al món dels castells i el seu compromís en la defensa del català com a eina de comunicació jove a través de les xarxes socials fan de Laura Zurriaga una elecció destacada com a padrina del pilar caminant del 2023.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */