.

.

TOTS 21


Un moment del lliurament del xec

L’alcalde de Salou, Pere Granados ha lliurat avui juntament amb la presidenta de l’Associació ‘Mundo Infantil’, Tatiana Romanova,  el xec de la recaptació aconseguida durant la Gala Benèfica realitzada per aquesta associació en benefici de l’Associació Aiguamarina el passat 29 de novembre de 2013 al Teatre Auditori de Salou.  La presidenta de l’associació Aiguamarina, Iluminada Jiménez, ha agraït el suport tant de l’Ajuntament com de l’Associació Mundo Infantil.  En aquest lliurament també ha estat present la regidora de Cultura i Festes, Maria Jose Rodríguez.

Amb motiu de la commemoració del dia Internacional de les persones amb  discapacitat, el 3 de desembre, l’Associació Mundo Infantil va realitzar una Gala Benèfica amb  un espectacle que va combinar teatre, música, dansa, màgia i diferents balls culturals.  A més de recaptar fons, Mundo Màgico amb el suport de l’Ajuntament de Salou, va voler donar una empenta a l’Associació Aiguamarina en els seus projectes, per millorar la vida diària de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha mostrat satisfet per la elevada participació dels ciutadans de Salou en aquesta iniciativa i ha assegurat que “aquest poble es manifesta sempre molt solidari” i ha volgut felicitar a l’associació  “per la implicació i l’èxit assolit en aquesta primera edició” tot encoratjant-los a repetir en el futur. El batlle ha destacat que a més de la solidaritat, aquest projecte implica “la transmissió del suport i el recolzament a nens i familiars que afronten algun tipus de discapacitat”.