.

Jordi Solé, ha estat l'únic candidat presentat a l’elecció

Jordi Solé, ha estat l'únic candidat presentat a l’elecció

L’Assemblea de militants de l’Agrupació del PSC de Torredembarra ha escollit a Jordi Solé per encapçalar la llista socialista per les properes eleccions municipals del 2015.

Jordi Solé, ha estat l’únic candidat presentat a l’elecció i ha sortit escollit amb el 94,5% dels vots emesos per la militància.

Solé ha anunciat en la seva intervenció que Valeriano Pino serà el número dos de la llista i ha remarcat “la importància de fer una profunda renovació socialista per afrontar amb garanties el proper mandat i els següents”. Valeriano Pino és l’actual Secretari d’Organització de l’Agrupació.

En la seva intervenció davant dels militants el nou candidat ha volgut remarcat la intenció de: “Treballar per donar forma a un projecte sota les premisses de fortes polítiques socials i fer de Torredembarra un poble al servei de les persones. Volem un poble on tothom estigui orgullós i sigui la veritable capital del Baix Gaià’.

“Faig una crida als partits d’esquerres i de progrés de Torredembarra per avançar per aconseguir uns acords de mínims que permetin la governabilitat i aplicar polítiques de progrés” ha dit el nou cap de llista, obrint d’aquesta manera la possibilitat de possibles acords amb altres partits Jordi Solé és Regidor Socialista des del 2011 i ocupa el càrrec de Primer Secretari de l’Agrupació des de fa dos anys.