.

326-exposicio-29-09-16-hLa Sala Lluís d’Icart de Torredembarra acollirà, a partir del proper dijous, l’exposició de pintures “Profexposición Festival Arte Slavnata 2016”, de l’artista armeni Slava Karagulyan, que actualment viu a Torredembarra.

Slava és un artista polifacètic que expressa, a través de la pintura, la profunditat del seu món interior i la complexitat de les emocions. Com ell mateix afirma: “les meves creacions són innovadores i són un fidel reflex dels sentiments i emocions de la meva anima”.

Llicenciat en Art per la Universitat armènia d’Erevan, la seva trajectòria artística inclou diferents exposicions, entre les quals destaquen les realitzades a: la Sala de Pintors d’Erevan (capital d’Armènia) l’any 2007, la Galeria Hilaria de Poitiers (França) l’any 2011 i al Festival d’Art Français-Allemand d’Argenton, a França, l’any 2012.

La inauguració, acompanyada d’una actuació musical, serà el proper 29 de setembre a les 19:30 h a la Sala Lluís d’Icart, i la mostra es podrà visitar fins al 15 d’octubre.