.

Les noves jornades gastronòmiques donen tot el protagonisme a l’arròs i a l’esperit del municipi. Foto: Cedida

Aquest dilluns s’han presentat les jornades Arròs de Mar i Muntanya de Vila-seca – la Pineda al restaurant Mix de la Pineda. Unes jornades organitzades per l’Associació d’Hostaleria de Vila-seca, amb el suport de l’Ajuntament de Vila-seca i el patrocini d’arròs Bayo.

Les jornades començaran el proper 14 de juny i s’allargaran fins al 30 i compten amb la participació de 14 restaurants, els quals serviran menús i degustacions molt diverses que combinen els millors productes del mar i la muntanya, amb una base comú: l’arròs. Tots els plats estan elaborats amb arròs Bayo del Delta de l’Ebre.

Els restaurants participants són, a la Pineda: restaurante Ocean. restaurant Mix, Restaurant Blau, Martin’s, Hamburgueseria Oh la la,  el Rincón de Ana, braseria Jacko Grill, Edel Mar, el Pòsit de la Pineda, Soma Bistro la Pineda, Mix Sushi Corner i la Traviata: Per la seva banda, a Vila-seca hi participen Patio & grill i Rampers.


Altres notícies:


En la seva intervenció, l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha posat de relleu que “l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Vila-seca-la Pineda, en el seu objectiu de millorar constantment les expectatives del sector, promou i impulsa aquestes jornades com a continuació del que fa tres anys ja va encetar, una ruta entre mar i muntanya, que ara esdevé realitat a través de l’arròs.” Afegint que “es tracta d’un plat molt apreciat que unirà gastronòmicament la Pineda i Vila-seca”.

Juan Hervás, president de l’AEH Vila-seca – la Pineda, ha animat a tothom a escapar-se a la població remarcant que “els menús dels restaurants participants són molt diversos i atractius i per això convido a que vingueu a Vila-seca i als nostres restaurants de la Pineda per tal de fer un bon arròs de mar i muntanya ara que arriba el bon temps!”.

Els restaurants participants i les propostes gastronòmiques es podran consultar a https://aeht.es/jornades-gastronomiques/