.

En els darrers anys, l’Ajuntament ha realitzat diverses actuacions de millora en aquest equipament municipal.

El cementiri municipal de La Pobla de Mafumet ha vist finalitzada recentment l’obra ’ampliació de l’espai de nínxols i, ara, l’Ajuntament i la Parròquia de Sant Joan Baptista de La Pobla tenen previst  beneir aquesta nova àrea. L’acte coincidirà amb la celebració de Tots Sants, aquest proper dijous 1 de novembre. A les 13.00 hores donarà inici l’acte de benedicció amb motiu de les obres d’ampliació del cementiri municipal, en un acte que també inclourà la celebració d’una missa.

Ambdós actes estan oberts a la participació veïnal i comptaran amb la presència i l’ofici a càrrec de l’Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, que acudirà al municipi pobletà per beneir l’ampliació del cementiri i conèixer de primera mà les millores introduïdes en aquest espai municipal. Aquesta la segona visita de l’any de l’Arquebisbe a La Pobla, tota vegada que ja hi va ser present el passat 24 de juny, amb motiu de la inauguració de la Plaça de Mossèn Lluís Vallvè Guinovart.

L’Arquebisbe estarà acompanyat en aquest ofici religiós per Mn. Joan Antoni López Díaz-Cano, rector de la parròquia de Sant Joan Baptista de La Pobla de Mafumet, en un acte al qual també hi assistirà l’alcalde del municipi, Joan Maria Sardà, així com la resta de membres del consistori i altres destacades autoritats del teixit econòmic i social del territori.

Cal recordar que, en els darrers anys, l’Ajuntament ha realitzat diverses actuacions de  millora en aquest equipament municipal, tota vegada que a banda de l’ampliació que ara és motiu de benedicció, ara fa un any també s’hi va actuar per remodelar-ne l’accés. Amb aquella intervenció es va aconseguir una major i millor mobilitat i accessibilitat, així com també es va aprofitar per renovar l’enllumenat i el mobiliari del cementiri municipal de La Pobla.

A més, fa tres anys es va procedir a presentar als veïns i beneir el tanatori multiconfessional de La Pobla, ubicat en l’accés al cementiri. De fet, durant aquella actuació també es va aprofitar per restaurar i millorar la façana  del cementiri, així com per crear  l’àrea d’aparcament que dona servei tant al cementiri com al tanatori.