.

La renovada oferta culinària de l'hotel Blaumar comptarà amb un estand a la popular fira gastronòmica de la Costa Daurada

La renovada oferta culinària de l’hotel Blaumar comptarà amb un estand a la popular fira gastronòmica de la Costa Daurada

L’Arena Tapas Restaurant, el nou establiment del Blaumar Hotel especialitzat en tapes, mitges racions i pinxos de cuina mediterrània, participarà a la novena edició de ‘Sabor Salou’, la major mostra culinària de la Costa Daurada, que es celebra aquest cap de setmana a Salou, que enguany espera establir un nou rècord de visitants i aplegar més de 40.000 persones.

El restaurant disposarà d’un estand amb mostrador i una terrassa per a tots els seus clients on presentaran dues petites mostres gastronòmiques creatives per divertir el paladar. Per un preu de 1,5 euros, els clients podran escollir entre dos pinxos de la nova carta de l’Arena Tapas Restaurant, que són un exemple representatiu de la renovada filosofia del restaurant:

  • Pinxo de sobrassada, ou de guatlla i sal de Maldon. A més d’oferir una innovadora combinació de sabors, aquest pinxo s’elaborarà davant del client.
  • Pinxo de truita de patates i pa amb tomàquet. El client podrà veure com s’acaba de preparar aquest segon pinxo que serà servit a temperatura ambient.
L’estand de l’Arena Tapas també servirà copes de vi negre i blanc del celler De Muller que es convertiran en l’acompanyant ideal dels platets i mantindran el mateix preu que les altres degustacions gastronòmiques (1,5 euros).

El nou Arena Tapas Restaurant, inaugurat el passat abril coincidint amb l’inici de la temporada 2019 de l’hotel Blaumar, té l’objectiu d’estendre el consum local de plats per compartir i el “tapeo”. El concepte gastronòmic del nou restaurant gira al voltant de la cuina de mercat amb origen mediterrani i de km0. Basa la seva carta en l’estacionalitat dels productes, aconseguint sabors autèntics, naturals i casolans en cada creació.

En aquest edició ‘Sabor Salou’ es continuarà apostant pel sector de la restauració i els productes DOP i gourmet del territori. Per dur-ho a terme, una trentena d’estands oferiran tot tipus de degustacions, des de menjars i begudes fins a productes gastronòmics.

Es podrà tastar el més selecte de cadascuna de les diferents parades, al temps que el visitant podrà descansar en les diverses terrasses muntades per a l’ocasió en el Passeig Jaume I. Com a novetat, ‘Sabor Salou’ presenta en aquesta edició un espai central per potenciar tots els productes de la mostra, que ja s’ha convertit en un dels esdeveniments gastronòmics destacats de la zona.