.

Des d’aquest mes d’octubre i fins al mes de juny de 2018, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant cedirà gratuïtament la piscina municipal coberta a l’Associació d’Afectats de Fibromiàlgia de l’Hospitalet de l’Infant. Això serà possible gràcies al conveni que han signat la regidora d’Esports, Cristina Borràs; i la presidenta d’aquesta entitat local, Ester Martínez.

Per mitjà d’aquest acord, l’empresa municipal que gestiona els esports a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (Llastres Serveis Municipals SLU) s’ha compromès a cedir gratuïtament les instal·lacions de la piscina perquè es puguin realitzar les activitats aquàtiques que els professionals de l’Associació vegin oportuns.

Aquesta col·laboració té com a objectiu principal millorar els aspectes psicomotrius i de salut de les persones afectades per fibromiàlgia, mitjançant l’activitat en el medi aquàtic. En definitiva, millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia.

Amb aquesta finalitat, cada dilluns, de les 12 a les 13 hores, es duu a terme aquesta activitat a la piscina municipal coberta, que va a càrrec dels professionals designats per l’Associació.