.

Raquel Tejedor, en el moment de ser coronada

Raquel Tejedor, en el moment de ser coronada

La jove representant d’Aragó Raquel Tejedor es va proclamar la nit de dissabte Miss World Spain, en una espectacular gala carregada d’emoció i moments inoblidables.

El Teatre Auditori de Salou va obrir les seves portes per acollir aquesta final, que ha comptat amb l’assistència de l’alcalde, Pere Granados, i nombroses autoritats tant de Salou com dels ajuntaments dels municipis propers, que han bolcat la seva confiança en aquest certamen.

La nova representant de la bellesa del nostre país es mostrava desbordada d’emoció i radiant davant la seva nova responsabilitat, ser embaixadora no només de la bellesa espanyola, sinó també dels valors i el compromís social que comporta aquesta corona, el lema de la qual és ‘bellesa amb compromís’.

Ara, Raquel, Miss World Spain 2016, comença un intens camí de formació, preparació i disciplina que la durà fins a Washington el pròxim 20 de desembre, representant el nostre país junt a 120 aspirants a la corona de Miss World, que actualment pertany a Mireia Lalaguna, la primera espanyola que ha guanyat aquest concurs de bellesa, el més antic del món.

La gala, presentada per Beatriz Jarrín, amb comptar amb les actuacions d’Elisabeth Borne, representant de Tarragona en la passada edició de Miss World Spain 2015 i guanyadora de la prova de talent en aquella edició, i de l’artista internacional Larrick Ebanks. Tac 12 retransmetrà aquest diumenge el certamen simultàniament en streaming a nivell mundial.