.

.

TOTS 21


Cartell de l'APP de Sant Pere.

Cartell de l’APP de Sant Pere.

L’app de Sant Pere vinculada a l’aplicació de ciutat ‘Reus City’, de l’Ajuntament de Reus, ha batut el seu propi rècord amb un total de 1.039 usuaris i 24.816 pàgines durant la segona quinzena de juny, davant de les 8.524 que es van registrar un any enrere. També s’han doblat el nombre de sessions, 3.348, en relació a Sant Pere 2015. El botó de ‘Seguici, on ets’, s’ha posicionat com el més consultat darrera de l’agenda i la programació.

Aquest contingut era una de les novetats d’aquest 2016. ‘Seguici, on ets’, que s’ha clicat 1.238 vegades, permetia ubicar els elements festius mentre feien les seves actuacions. La geolocalització s’activava quan començava la cercavila i situava els diferents elements mentre es movien per la ciutat. La ‘Cercavila dels Gegants, la Mulassa, l’Àliga i els Nanos’ ha estat la més clicada, seguida de l’’Anada a Completes’. Aquesta opció ha estat possible gràcies a la col·laboració dels portadors i balladors del seguici festiu, que duien el dispositiu que permetia localitzar els elements.

La programació acte a acte ha estat, un any més, el botó més consultat amb 9.000 visites, i el contingut de Sant Pere a les xarxes socials també ha estat entre els millors posicionats.