.

.

TOTS 21


Imatge d'aquest 1 de desembre de l'entrada del pàrquing de Saavedra. Foto:Tarragona21

Imatge d’aquest 1 de desembre de l’entrada del pàrquing de Saavedra. Foto:Tarragona21

L’incendi que va cremar un traster de poc més de 30 metres quadrats al pàrquing de Saavedra manté l’aparcament tancat al públic. El foc es va originar a la planta -6 el passat 18 de novembre.
Encara es deconeixen les causes que van fer encendre el foc però ja es treballa per fer la valoració de danys i des del mateix pàrquing s’ha posat a disposició dels usuaris un tren de rentat de la ciutat per poder netejar aquells cotxes que han quedat bruts de fum o de cendra. El gerent dels Aparcaments Municipals de Tarragona, Sergi Arts Lorenzo, va explicar el dia següent del foc, que hi havia poc més d’una dotzena de persones a l’interior del pàrquing en el moment de l’incendi.
El foc ha afectat al sistema electrònic del pàrquing i s’està treballant per poder tornar a posar en funcionament la instal·lació. Les tasques de neteja i pintura són les que segueix fent l’aparcament que manté les portes tancades.
S’espera que el pròxim dimecres dia 8 de desembre pugui tornar a entrar en funcionament l’aparcament, com a mínim les quatre primeres plantes i que els prop de 300 abonats recuperin la seva plaça. De moment la solució ha estat des del mateix dia següent de l’incendi la de recol·locar els abonats al pàrquing de l’Avinguda Catalunya.
Això ha fet que l’aparcament de l’Avinguda Catalunya tanqui portes com a pàrquing de rotació i només podran aparcar els abonats de les dues instal·lacions.