.

Inundació a l'AP-7, tallada entre Freginals i Ulldecona per l'aiguat. Foto: Mossos d'Esquadra

Inundació a l’AP-7, tallada entre Freginals i Ulldecona per l’aiguat. Foto: Mossos d’Esquadra

L’AP-7 s’ha reobert al trànsit però encara hi ha quatre carreteres tallades per les inundacions al Montsià. Es tracta de la C-12 entre Tortosa i Roquetes, la T-331 a Tortosa, la TV-3443 a Amposta i un tram de tres quilòmetres a l’N-340 a Alcanar, amb desviaments senyalitzats.

En paral·lel, l’R16 de Rodalies es troba interrompuda entre les estacions d’Ulldecona i l’Aldea per la pluja acumulada.

Protecció Civil manté el confinament d’Alcanar a causa de l’acumulació de les pluges i possibles inundacions pel desbordament de barrancs com el del Llop, a Alcanar Platja. La gota freda ha deixat registres que han fregat els 220 litres a Alcanar i els Bombers han rebut 136 avisos per incidències causades pels aiguats, la gran majoria a l’Ebre (119).

216 litres a Alcanar, 61,4 en només 30 minuts

A les 10 hores del matí, destacaven registres com els 216 litres d’Alcanar (61,4 dels quals en només 30 minuts), els 190,5 litres de Mas de Barberans (50,6 en tan sols mitja hora), els 148 litres del PN dels Ports, els 132 litres de l’Hospitalet de l’Infant, els 136 litres de Tivissa o els 118 litres de l’Ametlla de Mar, segons dades de les estacions del Meteocat i Meteoclimatic. A Alcanar s’ha tallat la circulació de vehicles a la zona de l’Angol i a les Cases d’Alcanar, i s’han produït incidències per acumulació d’aigua a la urbanització Serramar.

ACN

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */