.

Tres punts valuosos per un Amposta que lluita per la permanència. Foto: Camp d'Esports

Tres punts valuosos per un Amposta que lluita per la permanència. Foto: Camp d'Esports

L’Amposta ha guanyat el derbi que al Torredembarra i el Torreforta ha sumat un punt en el partit que l’ha enfrontat amb el líder Martinenc. El conjunt blau sempre ha anat per sota al marcador, però en el darrers instant Cristian ha empatat a tres gols en encertar el llançament d’un penal. El derbi entre Amposta i Torredembarra ha estat per als ebrencs per 3 a 2. El marcador, com el partit ha estat molt inquiet. Tots els gols de l’encontre han arribat a la segona part.

Reverté ha obert el marcador només començar el segon període, al minut 46, i dos després Espuny ha fet el 2 a 0. El Torredembarra no s’ha fet enrere i només ha trigat tres minut en reduir la diferencia gràcies a un gol de Ribas. Però com el partit era d’anada i tornada, un minut més tard Anell ha fet el 3 a 1. El Torredembarra ha intentat sorprendre un Amposta molt necessitat de punts, i al minut 64 Ribas ha fet el definitiui3 a 2.

Cal dir que en el minut 71 ha estat expulsat el torrenc Madero i al 75 Fatsini ha vist la segona groga i també ha deixat el seu equip amb deu jugadors.

Camp d’Esports / Grup de Diaris Digitals de Catalunya