.

.

TOTS 21


Cada setmana han pogut gaudir del casal una trentena d’infants d’entre 3 i 14 anys, molts dels quals ja fan dansa durant l’any. Foto: Ajuntament

Com cada estiu, l’AMPA de l’escola Ventura Gassol del Morell ha organitzat una nova edició del Casal de dansa, que imparteix Olga Borràs. Una proposta de lleure per als més petits de casa que va començar el 27 de juny i s’allargarà fins al 29 de juliol, i que vol ser una mena de continuació de la formació en dansa que ja s’acostuma a fer durant el curs lectiu. Així, cada setmana n’han pogut gaudir una trentena d’infants d’entre 3 i 14 anys, molts dels quals ja fan dansa durant l’any.

De dilluns a divendres, i de 9 a 13.30 hores (amb opció d’acollida matinal i al migdia), “treballem diferents aspectes de la dansa, en diverses modalitats, i també hi sumen jocs, gimcanes, manualitats, activitats d’aigua per a fer passar la calor…”, explica Borràs. A més, cada setmana preparen un espectacle per al qual elaboren el seu propi vestuari.

Una atractiva proposta per a bona part del període vocacional que any rere any es consolida i omple les places en un tancar i obrir d’ulls.

Redacció