.

Programa de Festes de l'Almadrava.

Programa de Festes de l’Almadrava.

Els nuclis de població de l’Almadrava i Masriudoms celebraran a partir d’aquest divendres dia 22 de juliol les festes en honor a Sant Jaume. A tots dos indrets, s’iniciaran el divendres i les de Masriudoms s’allargaran fins al dimarts dia 26.

A l’Almadrava, a partir de les 6 de la tarda del divendres hi haurà zumba, espectacle infantil a les 19h a la Plaça de la Llum amb la companyia Gil i Ratataplam i, a les 10 de la nit, cantada d’havaneres i rom cremat amb el grup “Les veus de Reus”. Per al dissabte hi ha programada una gimcana familiar a la platja a la que els participants s’han d’inscriure a partir de les 11 del matí, i un aperitiu a les 13.30 a la Plaça de la Llum. Per la tarda de dissabte, s’animaran els carrers amb la xaranga “Tal com sona” i el vespre transcorrerà amb una sardinada popular i ball amb l’orquestra “Trio New York”. Les celebracions a l’Almadrava seguiran diumenge amb una cercavila dels capgrossos de Vandellòs seguida de berenar popular per a la canalla. A les 19h tindrà lloc l’acte més solemne amb la missa en honor a Sant Jaume i les festes culminaran a la nit amb l’actuació dels Diables de Vandellòs i el castell de focs artificials a la platja.

Pel que fa a Masriudoms, les festes s’inicien amb una traca a les 8 del vespre seguida del sopar de germanor, espectacle de màgia i Dj Kiko fins la matinada. Dissabte i diumenge prenen protagonisme les activitats familiars i per als infants amb jocs infantils al matí i la tarda i inflables a la piscina durant tot el matí de diumenge. Dissabte també es farà un homenatge a la gent gran.

El dia del patró, el dilluns 25 , la jornada em destaca la missa i processó a les 12.30 seguida de sardanes i vermut popular per als assistents. Dimarts el nucli de Masriudoms clourà les festes d’aquest 2016 amb una caminada popular al matí, berenar de fi de festes al vespre i un espectacle a les 21.30.