.

Imatge de la visita a FITUR

Imatge de la visita a FITUR

L’Aliança turística formada pels municipis de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca participen novament a la fira de turisme FITUR amb un espai de reunions conjunt amb PortAventura, des del dimecres 22 i fins el diumenge 26.

Enguany, l’objectiu principal se centra en recuperar el percentatge de turistes de l’Estat Espanyol per a la próxima temporada i en incrementar la internacionalització, prioritzant el creixement en els mercats tradicionals de la Costa Daurada (Regne Unit, França i Rússia) i treballant-ne d’altres amb gran potencial de desenvolupament.

Està previst que durant els tres primers dies de fira, amb jornades adreçades principalment a públic profesional, els equips de promoció de PortAventura, dels quatre patronats de turisme i altres operadors dels municipis, principalment agents de viatges, hotelers, representants dels campings del territori, realitzin entre 300 i 400 reunions amb touroperadors, agents de viatge, portals online i altres operadors del sector.

FITUR, amb gairebé 9.000 empreses expositores de 167 paisos i regions en l’edició 2013, i 207.239 visitants professionals i públic final es converteix en la fira més important d’Europa, només superada per la WTM de Londres, i serveix per començar a mesurar les previsions de cara a la nova temporada.

150 metres quadrats dins de l’estand general de Catalunya són els que conformen l’espai compartit entre els municipis de Vila-seca, Reus, Salou i Cambrils i PortAventura en aquesta edició de la fira, espai pensat per a que els professionals del sector puguin matenir els seus contactes professionals.

A més, els representants polítics dels quatre municipis han tingut l’ocasió de conversar amb el Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, així com també amb la Directora General de Turisme, Marian Muro, i el Director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa. Entre d’altres temes, han conversat sobre la gestió de l’impost per estades turístiques amb la qual els Patronats de Turisme estan treballant.

/* JS para menú plegable móvil Divi */