.

 

Foto de família dels beneficiats del xec nadó

Foto de família dels beneficiats del xec nadó

L’alcalde de la Canonja, Roc Muñoz, acompanyat per altres regidors del consistori, van oferir una recepció, al Castell de Masricart, a totes les famílies que es van beneficiar dels ajuts a la natalitat i a l’adopció que va posar en marxa el consistori ja fa quatre anys.

En aquest primer trimestre del 2016, més d’una vintena de famílies han pogut rebre els 150 euros per nen/nena nascut o adoptat. Durant la recepció, l’alcalde va manifestar que la voluntat del govern municipal és continuar amb aquests tipus d’ajuts a les famílies, com també seguirem amb els ajuts per la compra de llibres i material escolar que vam posar en marxa i cada any anem ampliant.

“Es tracta d’una iniciativa municipal que hem impulsat perquè creiem que cal ajudar les famílies. Són temps molt difícils en què tota ajuda és necessària. Per això, malgrat que som conscients que el xec nadó és només un detall, creiem que pot ajudar les famílies que han rebut la bona notícia del naixement d’un fill o filla”, comenta l’alcalde Roc Muñoz.

Després del parlament de l’alcalde, es va fer una fotografia al renovat pati del Castell de Masricart amb totes les famílies i tot seguit un aperitiu per a tothom.