.

.

TOTS 21


Instantània de la reunió. Foto: Cedida

Instantània de la reunió. Foto: Cedida

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, i la regidora de Turisme, Camí Mendoza, han rebut aquesta setmana la presidenta de la Federació Empresarial de l’Hostaleria i el Turisme de Tarragona, la cambrilenca Berta Cabré, i el portaveu i director de Relacions Institucionals de l’entitat, Xavier Guardià. 

La trobada va tenir lloc en el marc de les primeres reunions que s’estan realitzant per part dels responsables del consistori amb els representants empresarials de Cambrils i del territori. 

Al llarg de la reunió, es van valorar conjuntament els diferents escenaris de col·laboració entre el Patronat de Turisme i de la FEHT, com ara el Pla Conjunt de Promoció, en el qual Cambrils participa activament des dels seus inicis, a favor de les accions conjuntes fonamentalment orientades a la comercialització. Es tracta d’un pla compartit amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, de Salou, Vila-seca i l’Agència Catalana de Turisme. 

L’alcalde i la regidora van tenir l’oportunitat de conèixer en detall la feina, les pròximes accions previstes i la responsabilitat de la FEHT com a representant dels col·lectius turístics del territori: hotels, càmpings, apartaments i agències de viatges receptives; així com de reforçar la voluntat de l’Ajuntament i del Patronat de Turisme de seguir col·laborant amb el sector.