.

L’acte està convocat per aquest dissabte a les 19 hores al passeig Jaume I.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha mostrat avui el seu malestar amb l’autorització de la Generalitat de Catalunya per la “manifestació” d’aquest dissabte a les 19h al passeig Jaume I. Segons es confirma en una missiva, a través de la Direcció General d’Administració de Seguretat del Departament d’Interior, es dona llum verda al desenvolupament d’aquest acte de caire polític en ple centre turístic del municipi. Davant d’aquest fet, el batlle ha mostrat la seva contrarietat perquè “l’emplaçament triat per l’ANC i autoritzat pel Departament d’Interior de la Generalitat considerem que no és el més idoni essent una de les zones més concorregudes de Salou en plena temporada alta turística del municipi”.

A més, ha lamentat que no s’hagi respectat l’autonomia municipal, ni l’informe emès per la Policia Local, desaconsellant aquest recorregut. “Hem fet moltes reunions i gestions per mirar de reconduir l’emplaçament d’aquesta manifestació. No per prohibir-la, com a dret fonamental que és i recollit en la Constitució Espanyola, però sí per donar-li un nou indret conforme a la proposta tècnica de la Policia Local”.

A més, afegia, “totes les associacions i entitats econòmiques i empresarials del municipi i de la demarcació ens han instat a que no s’utilitzin aquests espais per a fer política”. Així, tant la FEHT; com l’Associació d’Apartaments Turístics;  l’Associació Hotelera Salou, Cambrils, La Pineda; l’Associació de Càmpings de les comarques de Tarragona; l’Associació de Comerciants 365 dies Salou Vila Comercial i l’Associació d’Agències de Viatges receptives de la Costa Daurada han manifestat la seva contrarietat per l’espai autoritzat per a la manifestació d’aquest dissabte al municipi.

Més informació: Cs de Salou vol impedir la ‘Passejada per la República’ d’aquest dissabte