TOTS 21

L'alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili

L’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili

L’alcalde Roda de Berà, Pere Virgili, serà el president del Consell Comarcal del Tarragonès en representació de CiU els dos primers anys, segons ha pogut saber Tarragona21. Així ho ha decidit CiU. Aquest matí s’ha celebrat a Tarragona una reunió entre els membres del que serà el grup comarcal de CiU on ja s’ha confirmat el nom. CiU ostentarà la presidència del Consell Comarcal els dos primers anys i el PSC, els dos següents en virtut del pacte de govern al què han arribat.

Pere Virgili ha substituït Pere Compte com a alcalde de Roda de Berà, guanyant les eleccions. CiU considera que és «un perfil idoni» per ocupar la presidència de l’organisme comarcal donada «la seva experiència» de gestió municipal i en ser alcalde d’una població de pes després de les tres grans poblacions de més de 20.000 habitants de la comarca. Virgili ha estat regidor de govern i també a l’oposició.

El ple de constitució del nou Consell Comarcal tindrà lloc aquest dimecres per la tarda. En ell prendran possessió del càrrec els nous consellers comarcals, mentre que Pere Virgili serà investit president.

Així quedarà el nou Consell Comarcal del Tarragonès tal com ja va avançar el Tarragona21.

J. Garcia