.

.

TOTS 21

El ja exrector Xavier Morell. Foto: Tarragona21

L’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, no va remoure del lloc el rector sospitós de passat pedòfil tot i que l’alcalde de La Canonja, Roc Muñoz, així li ho va demanar el mes de setembre de l’any passat davant els rumors insistents que corrien sobre el  passat del rector acabat d’arribar a la parròquia, Xavier Morell. L’aparició en premsa del cas ha fet reaccionar l’arquebisbe, que avui sí ha remogut del lloc el rector.

L’Ajuntament de La Canonja ha emès un comunicat aquesta tarda en el que informa que “el passat mes de setembre, davant l’aparició de rumors sobre abusos per part del fins ara rector, en algun dels seus destins anteriors, l’alcalde de la Canonja es va reunir amb l’Arquebisbe per fer-li palesa la seva preocupació i la dels seus veïns, demanant que reconsiderés el seu nomenament. La resposta de l’Arquebisbat va ser que la decisió ja s’havia pres i era ferma, no havent cap motiu per revocar-la”.

Des de l’Ajuntament “condemnem aquests tipus de fets i ens solidaritzem amb les persones que ho hagin patit”, afirma la nota en què titlla d'”encertada” la decisió presa avui per l’arquebisbe de remoure del lloc el rector i substituir-lo per mossèn Joan Miquel Bravo.

J. Garcia