.

L'alcalde, Jordi Llopart, amb membres de l'equip de govern durant un ple municipal

L’alcalde de Creixell, Jordi Llopart, ha acusat l’agrupació de Ciutadans de Creixell de fer “populisme” en les seves acusacions sobre el mal estat dels serveis públics a la població i en especial, del servei de neteja dels carrers.

Llopart ha dit a Tarragona21 que Ciutadans -que no té representació municipal- “parla des de la ignorància” i en cap moment “no s’ha interessat ni per presentar-se a l’Ajuntament, com han fet altres noves agrupacions, ni plantejar directament les queixes. Sempre he dit que les portes de l’Alcaldia estan obertes a tothom”.

Llopart ha afirmat que a Creixell hi ha casos d’incivisme relacionats amb la neteja, una carència que reconeix, però l’Ajuntament hi està posant tots els mitjans que té i pot per solucionar-ho en un context on l’Ajuntament està intervingut per la Sindicatura de Comptes per la gestió de l’anterior equip de govern i té un forat de més de 10 milions d’euros. Entre les qüestions sobre la neteja que preveu resoldre figura la neteja del Mercat, lloc “on s’ha multat paradistes per haver embrutat el lloc”.

Llopart ha dit que Ciutadans “sembla que només funciona a base de presentar escrits a l’Ajuntament en comptes de parlar de com solucionar les coses”. Afirma també que hi ha peticions fetes per Ciutadans que no són competència de l’Ajuntament, com demanar d’impartir classes en castellà.

Llopart també rebutja el “to de les cartes, redactades amb prepotència i amb un to amenaçador”. Lloparrt els recomana que “s’informin de com ens hem trobat les coses i com les estem gestionant”. En el cas de la neteja, “amb una màquina i dues persones per tot el terme municipal”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */