.

Onze mestres de Portugal, Eslovènia i Finlàndia estan visitant el centre educatiu en règim d’observació i aprenentatge. Foto: Cedida

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, ha donat la benvinguda aquest dimecres a un grup d’11 mestres de Portugal (Porto i Terras do Ave), Eslovènia i Finlàndia (Oulu) que ha acollit l’escola Guillem Fortuny en el marc del programa europeu Erasmus+. La recepció, que ha tingut lloc a la Sala de Plens, ha comptat amb la participació del director, Francesc Xavier Alegria, i diferents mestres del centre educatiu cambrilenc.

Aquesta visita en règim d’observació i aprenentatge (job shadowing) es realitza del 22 al 26 d’abril, dins la setmana cultural de Sant Jordi, amb l’objectiu de mostrar i compartir les diferents bones pràctiques que realitza l’escola Guillem Fortuny.


Altres notícies:


El professorat participant en aquest intercanvi ha pogut conèixer els diversos enfocaments metodològics innovadors emprats a l’escola Guillem Fortuny com caixes d’aprenentatge, STEAM, Robòtica o TEO (taller oral en llengua anglesa i matemàtiques manipulatives, entre altres).

Dins l’acreditació Erasmus 2021-2027 l’escola pot realitzar i acollir diferents mobilitats dins la Unió Europea. El projecte és un eix vertebrador del centre educatiu que promou la inclusió, la diversitat, la innovació amb la incorporació de noves metodologies de treball, la utilització d’eines digitals, la preservació del medi ambient i la democratització en tots els aspectes.

Erasmus+ permet l’aprenentatge i millora de les llengües estrangeres, la coneixença d’altres països i cultures, i la internacionalització de les tradicions i la cultura del territori, l’escola Guillem Fortuny i el municipi de Cambrils.