.

.

TOTS 21


Alfredo Clúa, en una imatge d’arxiu. Foto: Tots21

El seu nomenament s’ha aprovat amb el consens de tots els membres del Consell d’Administració
celebrat el 27 de setembre, a Cambrils.

El Consell d’Administració de Comaigua, companyia referent en la gestió del cicle de l’aigua i de serveis mediambientals del Baix Camp, constituïda pel Consell Comarcal del Baix Camp i Sorea, ha nomenat Alfredo Clúa Baldellou, alcalde de Cambrils, nou president de la companyia.

A l’inici del Consell celebrat el passat 27 de setembre, s’han realitzat les votacions a la presidència de la companyia. Alfredo Clúa ha estat l’únic candidat a optar a la presidència i ha assolit el consens de tots els membres del Consell d’Administració. Clúa substitueix Ernest Roigé, en la presidència.

El nou president accepta el càrrec amb la voluntat de liderar un projecte públic-privat que ha tingut sempre com a objectius la millora del servei a les persones i la gestió eficient del cicle integral de l’aigua..

Els objectius que ha manifestat el nou president són treballar amb l’esperit de ser un referent en mancomunació de serveis públics en col·laboració público-privada en la prestació de serveis públics vinculats al cicle integral de l’aigua. Així mateix esdevenir un operador potent amb l’objectiu de fer-se un lloc en aquest sector empresarial.

Els valors que haurien de presidir l’empresa son l”a transparència, la millora contínua, la digitalització, la sensibilitat social i el respecte al medi ambient”. Segons Clúa, “la meta és garantir la gestió del cicle integral de l’aigua al Baix Camp amb la màxima qualitat i eficiència, i vetllar per la seva sostenibilitat i integració al territori al costat de les persones”.

En la sessió del Consell d’Administració, la gerent Tiphaine Anderbouhr, en nom de Comaigua, ha agraït la feina duta a terme per Ernest Roigé al capdavant de Comaigua entre 2022 i 2023.

Comaigua

En els seus més de 16 anys d’història, Comaigua s’ha convertit en el motor clau del procés de transformació, amb un model de col·laboració publico-privada, cap a una gestió econòmica i social més sostenible i on destaca per ser una mostra única de gestió mancomunant serveis. Els seus serveis van més enllà de l’excel·lència operativa, ja que aporten valor social i estan dirigits cap al desenvolupament sostenible per contribuir a assolir l’Agenda 2030 mitjançant la consecució dels ODS. Comaigua és un exemple d’organització responsable, innovadora i solidària, compromesa amb les persones i amb el desenvolupament sostenible.