.

Alfredo Clúa i Teresa Recasens, amb Montserrat Roselló, de 94 anys, a la que han regalat una rosa. Foto: Cedida

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, i la regidora de Benestar Social, Teresa Recasens, han visitat aquest Sant Jordi la cambrilenca Montserrat Roselló, de 94 anys, per compartir una estona amb ella i regalar-li un llibre i una rosa. La visita s’emmarca en la campanya dels Amics de la Gent Gran “Cap persona gran sense rosa”, que pretén acostar la Diada de Sant Jordi a les persones grans i fer que la visquin d’una manera especial.

El programa d’activitats al voltant de la Diada de Sant Jordi dels Amics de la Gent Gran inclou el lliurament de roses a les persones que atén habitualment al fundació arreu de Catalunya, visites de suport de les persones voluntàries per reforçar l’acompanyament en aquesta data assenyalada, activitats locals en grups reduïts durant les setmanes prèvies i una campanya de sensibilització a les xarxes socials.

A Cambrils, durant tot el dia, les persones voluntàries de la Fundació Amics de la Gent Gran han venut roses naturals solidàries i llibres en una parada a l’entrada del Casal de la Gent Gran, a l’avinguda de la Salle. La recaptació es destinarà íntegrament a programes socials que impulsa l’entitat per combatre la soledat de les persones grans.