.

Nàstic i Alavés es tornaran a veure les cares

Nàstic i Alavés es tornaran a veure les cares

El Nàstic ja coneix el rival en els 1/16 de final de la Copa del Rei. En el sorteig celebrat aquest migdia, l’atzar ha volgu que l’Alavés sigui el rival grana en l’eliminatòria. El partit d’anada es disputarà el 30 de novembre al Nou Estadi i la tornada serà el 21 de desembre, just abans de l’aturada nadalenca.

Al Nàstic només li podia tocar un Primera Divisió, que no jugés competició europea. Això sí, hi havia una petita possibilitat de que o bé Celta o Atheltic fossin els rivals. Però finalment, serà l’Alavés.

Els vitorians tot just són uns vells coneguts del Nàstic, ja que es van enfrontar la passada temporada a la Liga Adelante. Els grana es van imposar per 1-3 a Vitòria i es va empatar a un a casa, en l’últim encontre de lliga, que podria haver suposat l’ascens a Primera Divisió.

Per al tècnic del Nàstic, Vicente Moreno, “ara tenim històries més importants que la pròpia Copa del Rei. Tot i així, ens fa il·lusió, tot i que l’Alavés no és un rival dels grans que podíem esperar. Intentarem passar l’eliminatòria”.

A falta dels horaris definitius, el partit d’anada es jugarà el 30 de novembre al Nou Estadi i la tornada serà el 21 de desembre a Mendizorrotza.