.

.

TOTS 21


El torrenc Llorenç Gómez

La lluita pel títol de la Lliga dels Emirats Àrabs Units (EAU) continua ben viva. Tot i que a hores d’ara la lideren l’Al-Nasr i l’Al-Ahli, l’Al-Wasl els segueix de ben a prop. Els del torrenc Llorenç Gómez han sumat tres punts més aquest cap de setmana després de tancar el partit contra l’Al-Shabab per un 3 a 0. Un resultat que estableix el reglament quan un dels equips no es presenta.

És el cas de l’Al-Shabab. Els jugadors han decidit no disputar l’enfrontament a causa d’impagaments des de fa més de dos mesos per part de l’entitat. Si finalment la retirada fos permanent i s’exclogués l’equip de la competició, els resultats es veurien alterats. Una decisió que encara s’ha de confirmar.

Sigui com sigui, a hores d’ara el català se situa en tercera posició, a tres punts dels líders. Així doncs, encara tenen opcions d’alçar-se amb el títol si guanyen els tres partits que els resten pendents. Llorenç Gómez ha reconegut que són enfrontaments complicats, però s’ha mostrat convençut de la possibilitat d’aconseguir-ho.

El primer dels tres rivals serà l’Al-Hamriyah, qui els va superar durant la primera volta per un ajustat 7 a 6. Segons paraules del català, “un equip lluitador i amb jugadors amb gran qualitat tècnica”. De fet, a dia d’avui el davanter és el màxim golejador del campionat amb 13 dianes. El segueix en segona posició, precisament, Gómez, amb 10 gols.

El de Torredembarra té clars els seus objectius i els de l’equip: “Lluitar i competir partit a partit i confiar en el treball i en la qualitat del conjunt per arribar vius al final”. “La clau de l’èxit -ha afegit- és disfrutar al camp i deixar-se la pell”.

Els resultats i les classificacions del campionat es poden seguir a través del portal www.fpn.es.