.

L’Ajuntament treu a licitació noves àrees d’aparcament gratuït

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat l’inici de l’expedient de contractació de dues noves obres que han de permetre millorar i incrementar noves àrees d’aparcament públic i gratuït a Vila-seca.

Són dos projectes que ja es troben a licitació amb un cost total de 336.663,71 euros.

El dos projectes a contractació són:

Adequació i pavimentació del solar municipal com a aparcament, situat entre el carrer de Reus i l’avinguda de la Generalitat, al costat mateix de l’aparcament de la Canaleta (218.074 euros).

Treballs de millora i pavimentació de l’aparcament situat al parc d’Austràlia i pavimentació del tronc central del passeig Ciutat de Melbourne (118.589 euros).

L’aparcament del parc d’Austràlia

La seva pavimentació a base d’aglomerat asfàltic consolidarà un total de 64 places d’aparcament, de les quals 2 són específiques per a minusvàlids. Es farà la senyalització horitzontal i vertical i s’instal·larà enllumenat a base de columnes amb projectors de lluminàries led.

D’altra banda, també es pavimentarà el tronc central del passeig de la Ciutat de Melbourne, a tocar del parc d’Austràlia.

Nou aparcament en un solar de la Canaleta

Amb una superfície de 2.900 m2, l’adequació i pavimentació d’aquest solar situat entre el c. de Reus i l’av. de la Generalitat permetrà crear un total de 81 places d’aparcament, 4 d’elles són per a minusvàlids. Hi haurà guals d’accés de cotxes, guals de transició i recorregut transversal de vianants, així com franja de seguretat al voltant de les places d’aparcament.

També es farà la senyalització horitzontal i vertical i s’instal·larà enllumenat.