.

.

TOTS 21


Un retrat de la regidora ha presidit l’acte. Foto: Mauri

La regidora Ana Santos, traspassada dimecres passat víctima d’una llarga malaltia, ha tingut l’escalf d’un comiat emotiu al saló de plens de l’Ajuntament de Tarragona, un recinte que s’ha fet petit per encabir la gent que hi ha volgut estar present.

Una fotografia de la regidora, tres rams de flors i la bandera de la ciutat presidien el saló. Ha estat el seu fill Mario qui ha tingut paraules d’agraïment per l’acte de reconeixement.

Els regidors s’han distribuït de manera dispersa, sense seguir el color polític habitual, una mostra de companyonia i solidaritat. L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha subratllat l’escalf dels companys de consistori i ha agraït el gest d’acompanyar-los i suspendre l’enganxada de cartells en senyal de dol.

L’acte ha comptat amb l’acompanyament musical de l’Escola Municipal de Música, que ha interpretat peces de Bach i el Cant dels Ocells, per tancar l’homenatge. Fins aquest divendres a les 21h es podrà signar al llibre de condol instal·lat al vestíbul del Palau Municipal.