.

.

TOTS 21

Per al divendres 15 de novembre, a les 19 h, a l’Auditori, a càrrec de Merche Forte i de les entitats locals ASHOFI i ESTEMAQUÍ

Per al divendres 15 de novembre, a les 19 h, a l’Auditori, a càrrec de Merche Forte i de les entitats locals ASHOFI i ESTEMAQUÍ

“A través dels meus ulls” és el títol de l’acte de sensibilització de les malalties minoritàries que ha organitzat l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per al divendres 15 de novembre, a partir de les 19 h, a  l’Auditori de l’Hospitalet de l’Infant. Amb aquest acte gratuït, el municipi participarà en la campanya de difusió i divulgació d’aquestes patologies molt poc freqüents que es duu a terme a través de la Marató de TV3 aquest 2019. Posteriorment, per col·laborar econòmicament amb aquesta campanya, és previst que se celebrin al municipi altres actes amb l’objectiu de recaptar fons per la recerca d’aquest tipus de malalties.

L’acte gratuït del divendres 15 de novembre anirà a càrrec de la veïna Merche Forte i de dues entitats locals: l’Associació d’Afectats de Fibromiàlgia de l’Hospitalet de l’Infnat (ASHOFI) i ESTEMAQUÍ, una associació creada per un grup de famílies amb nens i nenes amb capacitats diferents que treballen per la inclusió social d’aquests. També hi col·laboraran, amb les seves actuacions,  l’Escola de Dansa M. Carmen Gallardo i el grup “Ritalbi”, integrat per tres alumnes de l’Escola Municipal de Música.

Merche Forte, que pateix Sarcoïdosi i la Síndrome Hemolítica Urèmica Atípica,  explicarà les seves vivències personals com a afectada per dues malalties minoritàries; i les representants d’ASHOFI i d’ESTEMAQUÍ donaran a conèixer la tasca que duen a terme al municipi.

“La nostra intenció és que el públic passi una estona d’emocions i d’empatia i donar visibilitat a les malalties minoritàries”, ha afirmat Merche Forte.